EL RIPOLLÈS.COR

Loteria de Nadal - 2015

Escrito por elripollescor 13-09-2015 en LOTERIA. Comentarios (0)

Ja tenim loteria de Nadal.

La sort  és de tots. Juga amb nosaltres

Dinar d'estiu a Setcases

Escrito por elripollescor 30-06-2015 en DINARS. Comentarios (0)

Ens complau poder celebrar novament el dinat d’estiu amb tots vosaltres, per això volem fer-vos partícips i  agrair-vos el suport. Per aquest com cada any organitzem un dinar el proper dia 11 de juliol a les 14 hores a l’Hotel La Coma de Setcases.

Posem a la vostra disposició un autobús que sortirà de Ripoll i us portarà al restaurant, igualment ho farà de tornada.

Ens agradaria poder comptar amb tots vosaltres en aquesta celebració, per això us adjuntem una còpia del menú, demanar-vos confirmeu la vostra assistència.

Les butlletes de confirmació les hauríeu d’entregar a qualsevol membre de la Junta, deixar-les al Servei de cardiologia de l’Hospital Comarcal de Campdevànol, al despatx de Ma. Dolors Vilalta (carrer Estació núm.7) o retornar-la per email a elripolles.cor@gmail.com.

Menú:

Primer plat: Entremès amb amanida estil la Coma

Segon plat: Vedella del Pirineu amb assortit de bolets

  O

Suprema de dorada al forn amb guarnició

Postres: Pastís de formatge amb salsa de gerds

Cafè, pa, vi i copa de cava

Preu:  27€

Horari del bus: A les 13h estació autobusos de Ripoll, 13:15h Sant Joan al costat de les escoles i a les 13:30h a l'estació d'autobusos de Camprodon. Farà el mateix recorregut de tornada.

Assemblea general de l’Associació EL RIPOLLÈS.COR 2015

Escrito por elripollescor 23-06-2015 en ASSEMBLEES. Comentarios (0)

D’acord amb el President, Sr. Carles Mauri Riu,  us convoquem a la reunió de l’ Assemblea general de l’Associació EL RIPOLLÈS.COR que tindrà lloc a la sala d’actes del Consell Comarcal de Ripoll, el proper dia 26 de juny, a les 19h, en primera convocatòria, i a les 19.30h,  en segona convocatòria, d'acord amb la següent ORDRE DEL DIA:

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de la reunió anterior.
  2. Informe activitats realitzades a l’any 2014.
  3. Informe Tresoreria
  4. Objectius any 2015.
  5. Precs i suggeriments

Us hi esperem!


Xerrada d’emergència i suport vital bàsic pediàtric

Escrito por elripollescor 31-05-2015 en xerrades. Comentarios (0)

Xerrada d’emergència i suport vital bàsic pediàtric

El passat 19 de maig la Dra. Maria Rocio Vílchez Román, pediatre instructora SVA-P, va dur a terme una xerrada d’emergència i suport vital bàsic pediàtric dirigit a els pares de l’escola Tomàs Reguer de Ripoll. El proper dimarts 2 de juny a les 5.30h tindrà lloc una nova  xerrada dirigida als professors de l’escola.

Com a professional de la medicina i instructora la Dra. Vilchez proposa: fer formació a la població en general en RCP (reanimació cardio pulmonar) bàsica pediàtrica amb uns objectius clars: de formació del personal docent i cuidadors de menjadors escolars, formació de pares/mares/avis i altres cuidadors, formació d’alumnes de primària i ESO i també amb tallers periòdics de reciclatge

El Ripollès.Cor, seguint amb la seva tasca de difusió i prevenció sobre les malalties cardiovasculars vol recolzar la feina de la Dra. Vilches cedint el material del que disposa l’associació: maniquí de RCP bàsic, aparell desfibril·lador DEA (dispositiu extern automàtic)...i tot allò necessari destinat per tal d’arribar a tota la població

Si esteu interessat amb aquestes xerrades i/o tallers us podeu posar en contacte amb l’Associació El Ripollès.Cor a través del nostre correu electrònic: elripolles.cor@gmail.com

QUÈ FER I NO FER DAVANT UNA EMERGÈNCIA PEDIÀTRICA I LA REANIMACIÓ CARDIO-PULMONAR

(per a famílies amb infants de 3 a 12 anys)

Us esperem!!


Cartas d'Amor/2015

Escrito por elripollescor 28-04-2015 en LLIBRES. Comentarios (0)

Demà al matí sobre les 12 del migdia tindrem al nostre amic en Jose de la Cafeteria l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses, a TV3. Necessita del vostre mecenatge per tirar endavant el projecte: la publicaciö Cartes d’Amor. Un demanem la vostra col.laboració en aquesta iniciativa. Tots els beneficis aniran destinats a l’Associació El Ripollès.Cor i a l’Oncolliga.

El Certamen de Cartes d’Amor fa una aturada per editar un llibre de paper amb cartes de les dues primeres edicions:

En Jose Alguacil, responsable del Cafè de l’Abadia i alma mater del Certamen Literari de Cartes d’Amor de Sant Joan de les Abadesses i el seu equip de col·laboradors han decidit fer una pausa i no celebrar-ne la tercera edició enguany. En comptes d’això, dedicaran els seus esforços en publicar un llibre de paper -després d’haver-ne publicat un de digital amb Neurosi- amb una selecció de les millors cartes de les prop de tres-centes rebudes entre les dues primeres edicions, i en treballar per fer el projecte encara més gran. “En tenim alguna pensada de molt grossa, i volem fer-ho amb calma i amb l’amor que s’han de cuinar les coses”, ha explicat Alguacil.

Per aconseguir el finançament necessari per publicar el llibre, que té pròleg del cantant Alguer Miquel, el propietari del Cafè de l’Abadia ha engegat una campanya de micromecenatge al portal Verkami. Un cop aconseguit, tots els diners que es facin amb la venda del llibre es destinaran íntegrament a ElRipollès.cor, una associació per la prevenció i ajuda als malalts cardiovasculars i familiars del Ripollès; i a la Fundació Oncolliga Girona, lliga catalana d’ajut al malalt de càncer. Col.labora!

http://www.verkami.com/projects/11335-cartes-damor-de-sant-joan-de-les-abadesses