EL RIPOLLÈS.COR

L' Associació s'està cuinant...

Escrito por elripollescor 17-03-2010 en ASSOCIACIO. Comentarios (0)

Com ja és conegut per tots, l'amic Carles es caracteritza per estar treballant sempre en diferents iniciatives socials. La darrera,  de les seves futures aventures, és crear al Ripollès una associació per a la prevenció i ajuda als malalts cardiovasculars i els seus familiars. Per a això va voler comptar amb diferents persones des de l'inici, no per un tema de preferències, però sí evidentment d'afinitats, i per què no dir-ho, de diverses casualitats. Per aquesta primera reunió,  9/12/09, i exposar-nos  el que s'estava cuinant al seu cap, va convocar en Jaume Expósito, Ferran Gil, Nati Angelats, i Manel Mateo. (Qui us escriu, aquestes quatre  lletres...) Després d’una llarga reunió, mirant de definir les línies de l'Associació,  ens posem en  contacte via telefònica amb l'Advocada . Dolors Vilalta, persona que li ha donat forma als Estatuts de l'Associació (i forma part de la mateixa, de manera molt activa), quedem per poder veure'ns més endavant, i  després d'aquesta primera pressa de contacte, constituïr l'Associació. (Adjunto una fotografia d'aquesta primera reunió está feta amb un móbil.)

 

 

 

Adquisició dels 2 primers desfibril.ladors

Escrito por elripollescor 01-01-1970 en DESFIBRIL.LADORS. Comentarios (0)

Coincidim amb la inauguració del Pavelló de l'Avellaneda de Ripoll, la nostra associació va adquirir els dos primers desfibril·ladors dins de la campanya per a cardioprotegir la comarca del Ripollès.

 

Un d'ells es va cedir per la inauguració el passat dia 26 de febrer i per a totes les activitats programades per aquell cap de setmana.

 

Posteriorment, va estar cedit per al campionat internacional de futbol sala organitzat a Sant Joan de les Abadesses el següent cap de setmana.

 

Gràcies a tots vosaltres, sense la vostra aportació això hagués estat impossible de realitzar, mil gràcies. Continuem treballant per a aconseguir cardioprotegir la comarca, nomès hem començat, encara esteu a temps de fer les vostres aportacions.

 

 

Aquest es el link amb la noticia que es va publicar a la premsa:

http://www.naciodigital.cat/elripolles/noticia/13925/trial/basquet/futbol/sala/gimnastica/inaugurar/nou/pavello/ripoll

 

 

Us pengem unes fotos de l'acte oficial de la adquisició dels nous desfibril·ladors: