EL RIPOLLÈS.COR

Dinar Nadal 2015

Escrito por elripollescor 14-12-2015 en Nadal. Comentarios (0)

Un any més hem celebrat el dinar de Nadal. Ha estat un plaer poder gaudir de la companyia dels nostres socis i amics. Agrair a la doctora Ximena Maulen la xerrada que ens va fer amb consells i suggeriments que sempre venen bé per poder tenir una qualitat de vida més saludable. Per finalitzar van ballar una estona amb la música i la veu d'en Josep que ja ens ha acompanyat amb altres ocasions.

També vam oferir el llibre Cartes d'Amor, doncs com diu el nostre amic en Jose, el que surt del cor només pot tornar al cor. Tots els beneficis van destinats a l’Associació El Ripollès Cor i a Oncolliga.

Dir-vos que ja estem preparam la següent, us tindrem informats.

Finalment desitjar a tothom un feliç Nadal i un prosper any nou!!!Nadal 2015

Escrito por elripollescor 30-11-2015 en Nadal. Comentarios (0)

img-20151201-wa0000.jpg

Un any més ens complau poder celebrar novament el dinar de Nadal amb tots vosaltres a Ripoll,  el proper dia 12 de desembre a les 14 hores a la Solana.

Abans de dinar, a  les 12 hores hem organitzat una xerrada relacionada amb la nostra salut i amb les malalties cardiovasculars i que anirà a càrrec de la doctora Ximena Maulen.

Després de dinar tindrem una mica de ball per moure el cos!!

Ens agradaria poder comptar amb tots vosaltres en aquesta celebració, per això us adjuntem una còpia del menú, demanar-vos confirmeu la vostra assistència.

Les butlletes de confirmació les hauríeu d’entregar a qualsevol membre de la Junta, deixar-les al Servei de cardiologia de l’Hospital Comarcal de Campdevànol, al despatx de Ma. Dolors Vilalta (carrer Estació núm.7) o retornar-la per mail a: elripolles.cor@gmail.com

També podeu contactar amb Carles tl. 608936719 i Ferran tl. 616570173.

Esperant poder comptar amb la vostra assistència, us volem desitjar un bon Nadal i un feliç 2016. Us saluda cordialment,                                  

Menú:

Tapeta de Benvinguda

  Primer plat:

Buquet d’amanida amb muselina d’escalivada, anxoves, encenalls de foie i ous de truita

Segon plat a escollir:

Filet de garrí amb crema de formatge al pebre i xips de verdures

o

Suprema de lluç al vapor amb salseta de porros

Postres:

Brownie amb gelat de vainilla i fondant de xocolata

Vi Bach DO Bach

Cava Bach

Cafès

Preu per persona socis 27 euros   / No socis 30 euros


Primer Congrés Nacional d'Associacions de Pacients Cardiovasculars

Escrito por elripollescor 27-09-2015 en congres. Comentarios (0)

Els dies 23 i 24 de setembre es celebrà a Vitòria el Primer Congrés Nacional d'Associacions de Pacients Cardiovasculars al que van assistir més de 120 persones, entre ells més de 20 organitzacions de pacients cardiovasculars de diferents punts d'Espanya.
Impulsant així una iniciativa que, amb una periodicitat anual, pretén debatre sobre la situació actual de les malalties cardiovasculars des de la perspectiva del pacient, però comptant també amb els professionals sanitaris, per proposar conjuntament el full de ruta a seguir.
Els representants de les organitzacions de pacients tingueren  l'oportunitat de compartir experiències i treballar de forma conjunta sota el paraigües de Cardioalianza, qui es presentar de forma oficial  durant aquest congrés, que es celebrar en el marc de la setmana del cor.


CAMINADES PER L'ENVELLIMENT ACTIU 2015

Escrito por elripollescor 27-09-2015 en CAMINADES. Comentarios (0)

Com ja us vam informar, al llarg de tota la setmana passada es van celebrar diverses caminades a diferents poblacions  de la comarca del Ripollès. El Ripolles.Cor, va estar present a Campdevànol, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Des d’aquí volem donar-vos  les gràcies a tots i totes per la vostra participació i d’una forma especial al cos de Protecció Civil per estar sempre, d’una forma totalment altruista, disposats a col·laborar per tal que tot surti bé. Un deixem unes imatges:

Caminem amb l'Envelliment Actiu al Ripollès 2015

Escrito por elripollescor 19-09-2015 en CAMINADES. Comentarios (0)

A l'Associaició El Ripollès.Cor, també caminem per l'Envelliment Actiu a la Comarca del Ripollès la propera setmana. En el cartell teniu les poblacions, dies i horaris de sortida. Camina i fes salut!!